Uvjeti korištenja

Svi tekstovi i fotografije na stranicama Danijelov brlog autorsko su djelo i vlasništvo su njihovih autora i Danijelovog brloga i nije dozvoljeno bilo kakvo njihovo neovlašteno kopiranje i objavljivanje u drugim medijima, bez izričitog dopuštenja njihovog vlasnika ili autora te navođenja izvora.

Autorsko pravo je apsolutno pravo koje ovlašćuje svojeg nositelja da odobri odnosno zabrani korištenje autorskog djela. Autorsko djelo treći mogu koristiti samo u okviru autorova dopuštenja, a neovlašteno korištenje uz građanskopravnu odgovornost, izaziva i kaznenu, odnosno prekršajnu odgovornost.

Sve fotografije na Danijelovom brlogu zaštićene su Digimarc tehnologijom (imaju digitalni potpis - vodeni pečat).

 

 

Ukoliko želite koristiti bilo koji dio materijala sadržanih na Danijelovom brlogu, molim da me obavezno kontaktirate i objasnite gdje biste i kako koristili te materijale.

Sav sadržaj na stranicama Danijelov brlog objavljujem u najboljoj namjeri i zbog toga se neću smatrati odgovornim za eventualne štete nastale direktnim ili indirektnim korištenjem stranica i informacija.

Sve informacije navedene na stranicama trebale bi, po mojem osobnom saznanju, biti točne. Međutim, Vaša je obveza da sve informacije (ako je to moguće) provjerite još jednom sami kako biste se uvjerili u njihovu točnost.

Ako imate primjedbe na neki tekst, kontaktirajte autora.